Menu & wijn

Menu*

* Het menu wisselt veelvuldig, we doen ons best deze website up-to-date te houden maar wijzigingen komen regelmatig voor.

Voorgerechten €9

winterpostelijn en schorseneren
walnotencrème en Remeker ‘Ryp’ kaas

‘jambon persillé’
mosterdzaad, zandwortel en cornichons

Tussengerechten €9

crème van knolselderij
gepocheerd ei en tuinkers

risotto met saffraan
venkel en parmezaan

Hoofdgerechten €21

cassoulet van witlof en aardpeer
krombek bonen uit Lutjewinkel

griet met ‘sauce bouillabaisse’
mousseline van aardappel en waterkers

kalfswang met merg en jus
mousseline van aardappel en witlof

Kazen van Kef € 8

 

Nagerechten € 7

chocolade marquise
pistache en amarene kersen

“tarte mouillé”
‘crème fraiche’ ijs en gesuikerde pastinaak chips

 

Wijn

Bij een verrassend menu horen sprankelende wijnen. De wijnkaart is opgebouwd met wijnen van Verkerk en Au Paradis. We schenken veel wijnen per glas, passend bij de gerechten.

 

“De chefs hebben een soort uitgeklede manier van koken, die bijna inherent Italiaans is. Elk gerecht heeft heldere, duidelijke smaken, wat maakt dat de expressieve wijnen die wij importeren goed combineren.”

– Mattijs

Mattijs heeft ook een wijnwinkel op de Czaar Peterstraat in Amsterdam: Enoteca Sprezzatura.

 

Je vindt de wijnen van Au Paradis ook in hun winkel in de Jordaan aan de Tichelstraat 25 of online op
Au-Paradis.