Menu & wijn

Menu*

* Het menu wisselt veelvuldig, we doen ons best deze website up-to-date te houden maar wijzigingen komen regelmatig voor.

Voorgerechten €10

éclair met mousse van pastinaak
duindoornbes vinaigrette en trompette de la mort

velouté van mosselen en venkel
gemarineerde rode poon en gerookte mosselen

terrine van runderstaart
piccalilly, salade van rode kool en limoenvinaigrette

Tussengerechten € 12

risotto met pompoen
Soumaintrain en oregano

citroenboontjes in kippenbouillon
gezouten kabeljauw en procureur

Hoofdgerechten €20

flan van geroosterde prei en knolselderij
kastanje, appel en mierikswortel saus

gestoomde schol met dragon beurre blanc
prei, nieuwe aardappeltjes

bavette met sauce bordelaise
aardappelsalade, witlof

Nagerechten € 7

chocoladetaart
crème cru

gepocheerde peer en kardamomcake
‘dulce de leche’ ijs en walnootbrittle

2 kazen van Kef

Wijn

Bij een verrassend menu horen sprankelende wijnen. De wijnkaart is opgebouwd met wijnen van Verkerk en Au Paradis. We schenken veel wijnen per glas, passend bij de gerechten.

 

“De chefs hebben een soort uitgeklede manier van koken, die bijna inherent Italiaans is. Elk gerecht heeft heldere, duidelijke smaken, wat maakt dat de expressieve wijnen die wij importeren goed combineren.”

– Mattijs

Mattijs heeft ook een wijnwinkel op de Czaar Peterstraat in Amsterdam: Enoteca Sprezzatura.

 

Je vindt de wijnen van Au Paradis ook in hun winkel in de Jordaan aan de Tichelstraat 25 of online op
Au-Paradis.